neagoe

de: neagoe 10 Mai 2021 19:00

CU-VA DE OLTENIA,RAMONA ARE SANGE-N PI-DA SE VREA SEFA LA TVR !? CE ANUME O RECOMANDA PE BASITA MUIERE, TVR CRAIOVA FIIND CUNOSCUTA CA SI PEPINIERA DE CURVE NICIDECUM DE ROMANI INSTRUITI IN ALE MASSMEDIEI !?! ORI PNL O FU-E IN ORGASME A LA GIUGEA SI ATUNCI O RECOMANDA CERTIFICATUL DE PROSTITUATA CU TUPEU INCOMENSURABIL, NIMIC ALTCEVA...! GIUGEA I-O TRAGE, ESTE INDUBITABIL ! PROMOVATI TOATE CU-VELE DE RO SI ROMANII VOR STINGE LUMINA IREVERSIBIL,CU TARFELE PE PLAIUL DE BOI SI VACI..! SI-A TERMINAT PSD-UL CU-VELE ETALATE PRIN FUNCTII DE FRECAT PI ...SI ATI VENIT VOI ,MOARTE VOUA SI PROGENITURILOR VOASTRE !!!!!!!!! AMIN D I PNL-USR PLUS=ADUNATURI DE REBUTURI UMANE ,VETI CRAPA PE SPUZA VOASTRA ,PAROL !!!! .JOS CU ACEST GUVERN DE FECALE DE HAZNA DE RO..!!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising