Alui

de: Alui 10 Iun 2021 12:48

O prostie cat China! Fac asta, si companiile vor lua serios in considerare sa-si țină inventiile la secret. Pot sa pună componentele pe eticheta de exemplu, dar asta nu e de ajuns ca sa reproduci produsul. Coca-Cola face asta cu rețeta băuturii lor. Dar asta va avea efecte contrare. Nimeni altcineva decat compania care inventează un lucru nu va avea acces la informația respectiva si nimeni nu va îmbunătăți respectiva Invenție. Spionajul industrial va reapare si se vor înmulți procesele in legătura cu asta.
Se pare ca socialiștii domina in EU si asta nu e bine. Socialiștii sunt filantropi cu banii altora, in cazul asta cu banii Pfizer, Biontech si Moderna, cand ar putea foarte bine sa cumpere si sa doneze vaccinurile cum face si SUA. Am trăit in comunism un caz de “solidaritate” forțată din asta. Fiind copil, aveam 10 Lei bani pe buzunar pa săptămâna. Din ei, odată pe luna imi cumpărăm o carte de Jules Verne care costa cam 7 lei, de restul, imi luam suc si înghețată. La un moment dat m-am trezit ca respectiva carte de Jules Verne publicată in luna respectiva se da doar la pachet cu o carte de crosetat care costa 3 Lei 50. Nu mi-am luat cartea de Jules Verne luna aia, ca nu mi-o permiteam pur si simplu si am refuzat sa plătesc porcăria aia de carte de crosetat. Asta e solidaritatea socialista!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising