Flo

de: Flo 21 Ian 2022 23:31

Traiesc si muncesc in Germania de 32 de ani. Am sperat ca acceptarea Romaniei in EU nu este o greseala ci va duce pina la urma la integrarea acestei tari in Europa civilizata. Cind citesc despre "absorbtia" de bani die EU cu care sa-si cumpere toti pungasii si putorile din Romania BMW-uri si vile la Predeal imi vine sa vars. Banii cistigati cu greu aici cu impozite pe venit exorbitante sint dati cadou la toti securistii si politrucii si urmasii lor in Romania ca si la toti lenesii de bugetari care mai mult fac "mini-vacante" decit sa se speteasca cu munca dar au pretentii de mariri de salarii cu 50%. Cu militieni prosti si corupti. Cu politicieni inculti si incompetenti. Cu elevi analfabeti. Cu preoti lacomi si mincinosi. Cu cetateni care nu se duc la vot dar ies in strada impotriva vaccinarii.Nici un progres n-a facut tara asta de la asa zisa revolutie incoace, ba mai mult, a dat inapoi. Tot la coada Europei veti fi si in 100 de ani!
Nu e de mirare ca toti parasesc corabia care se scufunda! Sper ca Romania sa nu intre niciodata in Schenghen, ar fi ultima greseala pe care o face EU. Cit despre Eurozone ma apuca risul cind citesc despre pretentiile Romaniei de adoptare a monedei Euro. Poate cind o ingheta iadul.
Comentariile sint de prisos:
https://de.statista.com/statistik/daten/studie/38139/umfrage/nettozahler-und-nettoempfaengerlaender-in-der-eu/


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising