Milud Regensohn

de: Milud Regensohn 20 Sep 2021 10:18

Propuneri pentru program:

Modificare Constitutie:

1. " Familia este formata din cei care consimt de buna voie si nesiliti de nimeni sa faca parte din ea, indiferent de numar, sex, gen, virsta, etnie, stare de sanatae etc. Copii rezultati sint membrii ai familiei din oficiu dar isi pot schimba acest statut prin interventia forurilor tutelare sau la majorat"

Modificare Legea electorala:

2." Se introduc pe buletinul de vot optiunile NICI UNUL DINTRE CANDIDATI / ORICARE DINTRE CANDIDATI iar prezenta la vot este obligatorie; la obtinerea majoritatii simple pentru NICI UNUL DINTRE CANDIDATI fostii candidatii nu mai au voie sa participe la reluarea alegerilor, acestea se vor relua pina cind unul dintre candidati obtine majoritatea voturilorluind în consideratie și pe cele pentru ORICARE DINTRE CANDIDATI; sesiunile suplimentare de alegeri vor fi suportate de formatiunile politice participante invers proportional cu rezultatele obtinute."

Modificare legea pensiilor:

3. "Iesirea la pensie se face la virsta de 18 ani, moment in care orice cetatean primeste o renta din partea statului egala cu salariul mediu pe economie si corelata cu acesta; rentierul are dreptul sa si lucreze in acest timp daca doreste dar perioada aceasta trebuie folosita pentru terminarea studiilor, pentru ridicarea nivelului de calificare, intemeierea unei familii si cresterea copiiilor in conditii optime; la virsta de 30 de ani renta de stat inceteaza, raminid ca veniturile sa fie asigurate din munca si prelevindu-se o parte din ele pentru asigurarea unei pensii pe principiul contributivitatii dupa virsta de 65 de ani, la decizia asiguratului"

Modificarea statutului alesilor :

4. " Orice functie ocupata in urma unui proces electoral este de demnitate publica, nu este remunerata si nici nu se deconteaza cheltuielile cu caracter personal efectuate in exercitarea mandatului”

5. „ Alesii nu au voie sa cheltuiasca mai mult decât un salariu mediu pe economie pentru necesitatile cosului zilnic al familiei lor, pentru a avea o idee clara asupra conditiilor de trai în țara pe care o conduc; alesii care nu realizeaza un venit la nivelul salariului mediu pe economie pot cere o indemnizatie de completare pe perioada mandatului."

6. " Activitatea politica a demnitarilor alesi inceteaza la preluarea mandatului, autoritatea lor fiind data de intregul electorat si nu doar de formatiunea politica din care provin iar responsabilitatea lor fiind, de asemenea, catre intregul electorat. Amestecul politic in procesul legislativ sau in actul de guvernare este fapta penala si se pedepseste ca si înalta tradare"

7. " Demnitarii alesi nu pot avea decit doua mandate consecutive si nu mai mult de trei in total pentru acelasi tip de mandat public. Se iau in calcul si mandatele incomplete. "

Eu mai am propuneri, voi mai aveti partid ?


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising