Mroslav

de: Mroslav 07 Oct 2021 18:47

Incepand cu anul 1981 Romania a fost tradata pe rand de toti flacaiasii de prin CC, de la CJ si cam de la toate ministerele cu functii de raspundere. Depistarea lor a fost facuta tarziu cand nu s-a mai putut face nimic, culminand cu lovitura de Stat data de cozile de topor de atunci si continuata si in ziua de astazi.
Totul s-a bazat pe minciuna si furaciune. Adevarat ca acum se mai trezesc grupuri de romani, dar ce pot face aceste grupuri(grupari)? Au aprins o licarire de lumina, care doresc sa o mentina aprinsa, cat timp nici ei nu stiu. Agricultura e in pom, Economia la pamant, Energia furata, Zacamintele furate, Padurile taiate, Muntii descoperiti, Romanii au plecat din tara pe capete, cine sa mai munceasca? Batranii rupti de sale si de anii petrecuti in chinuri, cine sa munceasca si unde? Armata redusa pana la aproape de desfiintare! Au mai ramas doar Jendarmii care pazesc ordinea publica! Asa zisa Politie a devenit de targuiala cu infractorii care s-au inmultit al dracului de multi si de tare. Politistilor locali le este frica sa intervina in anumite imprejurari, motivati si ei, fara o tinuta adevarata de poitist la care atunci cand este vazut un politist sa-ti taie respiratia cand il vezi. Armament nu au, au un baston care se apara de caini si ei, ce sa faca? Salarii proaste, pensii proaste, scupiri peste scumpiri. citeam in mesajul de mai inainte a unui domn care spunea ca si acest partid infiintat de Codrin Stefanescu cu sprijinul lui Dragnea se va stange ca o lumanare asa cum s-au stins PNT, Romania Mare si altele patriotice. Ii amintesc distinsului ca Romania Mare s-a redus din tacere pentru ca Vadim a murit, iar el era dirijorul, insa partidul functioneaza si astazi cu un numar mai mic de membrii, dar functioneaza. Asa ca noului Partid Alianta pentru Romania ii doresc sa se inhame la caruta cu cei mai buni cai ( membri ) care sa lupte si sa puna Romania macar pe calea noului inceput si sa vedem ce se mai poate face. Insa fara sprijinul si contributia romanilor patrioti, toate acestea nu se pot realiza, sa spunem in 10 ani, ci vor dura ani si ani, poate chiar 24 de ani. Dar pentru aceasta nu trebuie sa depindem de nimeni, decat in relatii de comert, relatii diplomatice si relatii de buna vecinatate, indiferent de regimul lor.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising