Dorin Ionescu

de: Dorin Ionescu 12 Oct 2021 17:17

Dl. Orban,
Cand l-ai urcat in copac pe Catu , te-ai uitat in ochii lui ? A avut aviz psihologic, ca mie mi=a cerut Bode cand mi-am luat carnetul de sofer?
Cine greseste platestE.
Cand l-ai adus pe fetita aia, de Rares in PNL, te-ai uitat si tu la ce spune la televizor, si la ce post lucreaza ?
Cine greseste plateste.
Problema este ca platim noi toti , nu numai tu. Cauta prin statutul partidului Dvs. si vedeti cum pot fi eliminati cei doi ciudati cu care ne-ati pricopsit.
USR -UL nu are nici o vina ca a dat jos guvernul din care a facut parte? Acel guvern nu mai exista de fapt si de drept de cand au fost eliminati Voiculescu,Nazare, Ion.
Oricum trebuie sa ai probleme mari de logica sa-l inlocuiesti pe nazare ci baiatul de la Gorj, si pe Ion cu Bode, cel care doarme pe Bancheta din spate a auto de servici. Nu te mai plange fa ceva.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising