Larisa Barna

de: Larisa Barna 20 Ian 2022 09:13

Ce sa caute dl. Simion la Timisoara sa ,,ajute” un revolutionar? Ce il leaga de Timisoara sau de acel revolutionar si cine este el?Eu m-am saturat de ,,revolutionari” care primesc de o viata ajutoare de la stat, au primit terenuri, spatii comerciale, etc. Am toata stima pentru cei care au iesit in strada manipulati fara voia lor dar sub pretextul acesta s-au dat tunuri de milioane din patrimoniul orasului despre care nu scrie nimeni. Daca toata Romania avea legitimatie de revolutionar unde eram? Pentru Simion acesta a fost numai un pretext ca sa produca haos iar cei care trebuiau sa puna ordine s-au facut mici ca de obicei.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising