Constantin Lazar

de: Constantin Lazar 02 Mar 2022 12:47

E un comentariu populist, improvizație in stil AURist. De ce astăzi când toată atenția si energia țării e absorbită de concentrarea pe ajutorul Ucrainei sa reziste, pe problema refugiaților. De ce pana la Nistru, moldovenii de peste Nistru ii abandonam. Abandonam teritoriile careastazi ne aparțin legal. Dar Cunoaște-ți ca separatiștii dețin teritorii si in stânga Nistrului-Tighina, capul de pod .Simion si partidul lui trebuie sa înțeleagă ca prioritatea nr.1A momentului este susținerea si încurajarea ucrainenilor . Libertatea lor este astăzi libertatea noastră. Toți unionistii adevărați trebuie mobilizați in susținerea Ucrainei. La momentul potrivit pasul următor este Unirea noastră.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising