Victor Grigor

de: Victor Grigor 03 Mar 2022 13:37

Articolul "AUR, apel catre..."nu apare nici pe pagina a doua, nici pe a treia, nici pe a patra, nici pe a cincea, adica pe nicaieri... in timp ce ce toate articolele denigratoare la adresa AUR "sclipesc" pe primele pagini, nu numai prin ticalosia cu care au fost formulate, ci si printr-o longevitate de invidiat( 28 febr.,11 febr., 3febr. 2 febr.). Asta , pentru oricine are ochi sa vada si minte sa inteleaga, este UN FAPT, nu o conspiratie! Jignire este sa-i consideri pe ceilalti orbi si necugetatori, iar nu sa-i numesti pe manipulatorii lor cu apelative adecvate . Deci , schimbarile nu se fac "automat" , ci ...diferentiat. De, ordinul se executa, nu se discuta!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising