Tudor Neda Cojocaru

de: Tudor Neda Cojocaru 02 Apr 2022 11:37

Bună,
Nu mă regăsesc in apelurile deschise din anul 2002 pană în prezent.
Reprezunt COMBINAT-HY SRL CUI: 14672036 și, suntem titularul brevetului de invenție nr. RO 125239/2012, Instalație hidrotehnică pentru prevenirea și diminuarea inundațiilor. Invenția mai sus amintită, este componentă a Pilotului Multidișciplinar: Amenajare hidroelectrica pentru prevenirea inundațiilor/secetei, mărirea puterii hidoelectrice prin turbionarea debitului în exces al paraielor/ afluenților mici / aeralelor cu îmbunătățirea acvaculturii. Oferta am estimat-o de 1 trilion euro la nivel global.
Conform procedurii apelurilor deschise este necesară investiția de 1.500.000 euro privind proiectarea, execuția fizică și omologarea pilotului. Pe Progamul IMM-urilor investiția a fost limitata la 200.000 euro iar pe Programul Dunărea se alocă 1.500.000 euro dar nu dispun de 10% contribuția firmei. Conform Legii nr. 481/2004 a fost o prioritate dar la susținerea persoanelor cu putere de decizie s-au opus alte persoane fără să își respete competențele.

In prezent, ar exista posibilitatea ca împreună cu parteneri identificați să realizăm un videoclip virtual simplu gen animație/simulare cu scopul ca observatorii să înteleagă în 3 minute cum pot beneficia de avantajele mai sus amintite. In etapa de aplicabilitate orice stat s-au grup de state pot realiza Pilotul Multidișciplinar/produsul cu reducerea timpuli de 50% și a investiției.
De exeplu, in principiu pentru REZILINȚĂ nu mai avem nevoie de 3 etape: pregătire, acțiune și despșgubire. Este suficientă o etapă. PREVENIREA.
Vă mulțumesc pentru răspuns și colaborare. Tudor Neda - Cojocaru


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising