Pierre

de: Pierre 09 Iul 2022 20:16

Care sisteme de irigatii? Poate exista in anumite zone din Romania, insa in zona Doljului acesta a fost distrus in totalitate si nu exista studii de fezabilitate sau proiecte elaborate pentru realizarea infrastructurii de irigatii.
NU MINTITI POPORUL! Chiar daca incercati sa calmati oamenii, nu veti putea reusi sa vorbiti de graul altora, coperative priovate, firme, persoane individuale. Statul ar trebui sa creeze stocuri de cereale prin achizitia de la acesti producatori interni si sa aplice prevederile legii privind pregatirea economiei nationale pentru perioada de criza si razboi. Sunteti lipsiti total de luciditate dragi politicieni romani! Domnul ministru Daia, poate fi folosit ca un foarte bun consilier pentru un ministru mai tanar, schimbarea se produce punand oameni capabili si sanatosi cu viziune si strategie pe cel putin 10 ani in agricultura.

TRECETI LA TREABA! NIMENI NU VA VA IERTA, DACA NU SE VOR GASI PRODUSE PE RAFT. EXISTA DEJA EVENIMENTE CARE POT FI LUATE CA EXEMPLU ( SRI LANKA). CUM SE DESCURCA DOMNUL MINISTRU CU ENGLEZA?


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising