AT

de: AT 28 Iul 2022 16:09

Culmea e ca nimeni, nici un politician, nici un jurnalist, nu s-a sinchisit cu argumente precum cele menționate de dumneavoastră. Acesta este modul de operare al democrației liberale occidentale: dezbaterile de idei nu au nici o valoare, totul e anihilarea adversarului prin denunțări infamante. Culmea e ca după ce toată progresimea a plecat urechea la ce a spus un "mic hitlerist", mă condamnați pe mine ca am făcut la fel. Culmea e ca pentru ca eu am plecat urechea la ce a spus de fapt Orban sunt condamnat, dar cei care demonizează fără para sa fi auzit de fapt ce a spus sunt exemplul de urmat. Culmea e ca va etalați gândirea totalitara, considerând ca eticheta "hitlerist" trebuie pusă înainte de a fi auzit ce a spus de fapt omul.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising