Anonim

de: Anonim 31 Iul 2022 18:27

Atrag atentia asupra unui sondaj maghiar care sustine ca politica FIDESZ ar fi populara in Romania. Judecand dupa comentariile cititorilor de pe mai multe site-uri romanesti, acest sondaj nu are cum sa fie autentic! Explicatia e simpla: institutul Nezopont care a efectuat sondajul telefonic este in Ungaria, deci sondajul nu era in limba romana si era limitat la cca. 5% din rezidentii Romaniei. Oricum, mass media maghiara e total aservita FIDESZ si nu are credibilitate. Din nefericire, sondajul a fost preluat fara verificari si de o parte din presa internationala, inclusiv din Romania... Insa, trebuie observat cum comentariile internautilor romani confirma o respingere ferma a politicilor de origine horthista, promovate numai de FIDESZ si UDMR. Aceste politici nu mai pot fi tolerate in UE pentru ca incalca tratatele tarilor membre si drepturile constitutionale ale cetatenilor, si ne ameninta pe toti. UDMR a aratat si acum cum practica discriminarea fatisa, precizand ca aplauzele sale pentru d-l V. Orban inseamna si acord total cu cele spuse. La Tusnad in 2022, organizatorii UDMR au eliminat chiar din multime pe cei cu bannere in limba romana. D-l V. Orban nu are sustinere printre cetatenii de etnie romana, iar pretentia d-lui V. Orban de a vorbi in numele "popoarelor din regiune" este pura mitomanie. Va rog sa protejati UE si cetatenii romani de toate etniile, inclusiv de etnie romana si maghiara, prin excluderea Ungariei din UE si excluderea UDMR din alianta de guvernare din Romania.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising