Dinu Adrian

de: Dinu Adrian 24 Nov 2022 01:14

Asta este Romania educata si, a lucrului bine facut de 34 de ani de la revolutie incoace. Saraci si cinstiti cu, un Iliescu criminal, nejudecat nici acum pentru mortiii din mineriade si din 89 ,cu, Constantinescu, a carui baiat facea trafic de tigari pe Otopeni, am savurat cu incredere urarea de: Sa traiti bine cu Basescu, acum tacem din gura si sumtem muti de 10 an. Ca in timpul orelor domnului profesor Iohanis, nu se vorbeste. Asa a fost furata, devalizata, privatizata strategic, vanduta pe 1 leu, toata Romania, si romanii. Nu Mai avem fabrici, uzine, intreprinderi, industrie, paduri, agricultura, milioane de oameni muncesc afara si aduc+ valoare si pib ridicat altor Tari. Nu avem scoli, crese, gradinite, nu avem system sanitar decat pe spaga, mita si comisioane, nu avem autostrazi. Avem pensii speciale, coruptie si nenorociti din politie, armata, jandarmerie si magistrate care ies la pensie la 45 de ani.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising