Sorin Georgescu

de: Sorin Georgescu 24 Nov 2022 18:56

O eventuala majorare a salariului minim, nu este un merit al PSD sau al actualei clase politice, ci este o măsură prin care alte instituții europene, din afara granițelor României sau gândit la binele romanilor. PSD nu face decât sa joace un teatru ieftin la înțelegere cu celelalte putregaiuri ale clasei politice romanesti, gen PNL, USR, UDMR. UDMR este și toxic și extrem de nociv pt națiunea romana și face blaturi cu extremiști lui Orban. Dar cea mai mare nesimțire este ca nu se respecta salariul minim european care ar trebui sa fie în jur de 3250 lei. Indexarea procentuala a pensiilor speciale o pot face, dar sa crească salariul minim la 3250 NU. La fel și cu pensiile în loc sa pună câte 300 lei la toate pensiile, pentru ca sunt oameni de 80+ani care au pensii de nici 1500 lei, cu același cos zilnic in ceea ce privesc necesitățile ca și cel care are 10000 lei, pun procentual, iar pensiile mari devin uriașe. Asta e respectul pentru popor al aleșilor.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising