mafiotul

de: mafiotul 07 Ian 2016 15:40

Cretinismul indus impotriva nemtilor - asta conteaza. Un experiment mondial de cum poti cuceri o tara pe mana ei si invocand drepturi "democratice".
Dar ca sunt DOBITOCI nu va ganditi? Au fost îndobitociti prin tot felul de metode mai mult sau mai putin moderne (nu analizam asta aici, fiind in primul rand treaba lor, sper) și au uitat că :
1. nu sunt singurii responsabili pentru dezastrul II R-M.
2. sovieticii sunt la fel de vinovati ( a se cita din Hannah Arendt care considera nazismul si comunisul frati gemeni). Dar cum URSS a disparut, iar pana la disparitia lui NIMENI ( e vorba de lumea democratica) nu a dispus un proces al comunismului asemanator cu cel al nazismului, iata ca nemtii au ramas singurii vinovati de toate rele pana la a 7'a generatie, se pare!!!
3. ca in felul asta se dezechilibreaza complet toate realizarile democratice reale, obtinute cu mare greutate, nu prea intereseaza pe cei... interesati.
4. Nu e curios ca ori de cate ori apare cate o criza care ar putea duce la condamnarea comunismului/imperialismului sovieto-rus, pac ! apare si un material < sau> cunoscut, sau informatii despre bestialitătile - cunoscute totuși - ale nazistilor , ale lui Hitler si acolitilor lui. Asa a procedat Stalin postbelic si i-a pus cu botul pe labe pe democrati si a putut sa savarseasca in liniste bestialitati si atrocitati cel putin egale daca nu chiar mai groaznice decat nemtii. Deh, cine e prost o ia pe spinare!!!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising