bunul samaritean

de: bunul samaritean 29 Nov 2022 13:28

Pe masura ce trece timpul observam cum intreag teritoriul ucrainean revendicat de Rusia ca facind parte din Federatia Rusa urmare a referendumurilor recent exprimate devin no mans land . Bombardamentele , cind de o parte cind de alta, au determinat , in ambele sensuri , o masiva migratie . Inca nu stim daca nu cumva scopul rusilor nu a fost acela de a cuceri Ucraina .Rusii distrug partea de Ucraina in care erau majoritari etnici rusi ce probabil se muta deja in Rusia ei nemaiputind locui alaturi de etnia ucraineana .Daca si in Crimeea se va intimpla la fel ne apare in fata ceea ce numim dorinta rusilor de razbunare .Momentul devine extrem de complicat .Decuplarea etnica este aproape imposibil de inlaturat . Acest lucru se poate extinde intr-un areal cu mult mai mare . In acest caz , o Rusie invinsa, va incerca sa creeze la granita cu Ucraina o zona tampon ,de separe de Occident, ce se afla in expansiune ,fie ea si nelocuita sau nelocuibila .Doar atunci pot aparea acele lovituri asa numite tactice .Zeci de Km aflati de o parte si de alta devin de netrecut , radioactivitatea despartind taberele aflate in conflict pentru multa vreme .Evidenta ne arata cum UE plateste integral totul asa cum a facut si in 1989 iar acum pina si nota de plata a SUA ce ofera armament Ucrainei este platita de UE ce achizitioneaza la un pret destul de mare gazul lichefiat din SUA.Totul este platit de Europa ce are nevoie de a se decupla total de Rusia si de a-si aduce aproape teritoriile ce ii apartin .


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising