Anonim

de: Anonim 06 Dec 2022 17:41

Presedintele Iohannis e singurul roman care incearca sa inteleaga ce vrea ministrul Karner, dar nici el nu reuseste.

Oameni buni, e simplu ca buna ziua. Care e diferenta principala intre Croatia si Romania? Croatia are gard cu Serbia, Romania nu. Ce se va intampla dupa aderare? Toti imigrantii care intrau prin Ungaria vor veni prin Romania ca e mai usor.

E clar ca nici gardul nu functioneaza, o zic verde in fata, dar solutia e simpla: Masuri de supraveghere electronica, si negocieri cu Serbia sa faca la fel. Ce mare lucru sa zburam niste drone pe la granita, luam ilegalii cu duba si ii trimitem la loc in Serbia sau in detentie? Imigrantii ilegali sunt infractori prin definitie. Putem sa fim oameni cu ei dar nu avem de ce sa-i iubim mai mult decat pe austrieci care totusi ne-au ajutat cu multe. Punct.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising