PRICOPSITU

de: PRICOPSITU 08 Dec 2022 21:51

NICIO RELUARE ! De 33 de ani UE se joacă de-a România pe spatele si innapoierea noastră economică , socială , culturală... IESIREA DIN UE a devenit absolut necesară pentru progresul nostru . FIIND ÎN NATO ,Va trebui sa reînoim si să întărim TRATATUL DE PARTENERIAT STRATEGIC CU REGATUL UNIT AL MARII BRITANII și cel cu POLONIA ;UKRAINA ABIA ASTEAPTĂ ACEASTĂ MANĂ CEREASCĂ . O Ukraină INDEPENDENTĂ si LIBERĂ, care sa reziste IMPERIALISMULUI RUS nu va refuza noua situatie creată in EUROPA si in LUME la care SIGUR se vor găsi si altii din vecinătatea apropiată sa adere. Mai mult :se va găsi calea justă a cooperării si colaborării dintre toate acestea,iar șantajul nuclear al RUSIEI va duce pînă la anihilarea lui . Toate țările lumii vor fi de acord si vor sprijini acest deziderat.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising