Marco

de: Marco 13 Dec 2022 22:05

Stimata doamna, presupusul exemplu minor, este un fals grosolan. Nici un parinte din cate am auzit eu nu spune unei fetite sa nu invete matematica, poate taranul Moromete. Nu intelegeti, spuneti ca masculinitatea este toxica, dar va incapatanati sa convertiti fetitele in barbati in tot. Sa joace: fotbal, box, sa fie pompierite, ba chiar germanii de azi au facut modificari la tancuri sa poata intra bine femeile tanchiste. Barbatii si femeile sunt egali in drepturi, dar, natura i-a facut cu anumite calitati complementare si interese diferite. Tehnic este dificil sa faci un avion, masina , robot universal sa aibe toate calitatile. De ce ar fi ivestit natura sa faca intr-un singur corp o dadaca si un spartan ? Ar fi fost un esec evolutiv. Invercati dv, sa faceti un ferrari-tractor. Prima are nevoie de multa empatie , duiosie,sani cu lapte si cainele de paza muschi cu putina grasime, agresivitate, testosteron ridicat, miscari rapide, dorinta de a merge la vanat, capacitate de a se coordina cu tovarasii, dorinta de a se pune in situatii de risc. Daca natura ar fi creat dadaca-spartan, nu era performat nici ca individ capabil sa procreeze si sa ingrijeasca, si ca vanator luptator ar fi avut probabil calitati slabute, fiind eliminat.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising