Marco

de: Marco 15 Dec 2022 11:19

Stimata doamna in ce parte din raspunsul meu am folosit " sloganuri" fraza politica cu chip lapidar ? Mai bine uitati-va in curtea feminismului , are o biblioteca intreaga de sloganuri. Miscarile identitare au fost mereu amorale, pentru ele nu conteaza ce a facut o persoana in viata conteaza din ce grup face parte, chiar daca a facut multe lucruri bune dar este din grupul gresit, este vinovat, si daca este din grupul privilegiat automat trebuie ajutat. Si in plus miscarile identitare au o doza enorma de populism, ofera publicului vizat doar privilegii si mai putine responsabilitati. Cumva in incercarea de a obtine egalitatea de gen vreodata ati in explicat femeilor din jur sa lase birourie cu aer conditionat si sa formeze echipe de petroliste si sa lucreze noaptea in ianuarie pe camp ? Exista vro feminista deranjata ca in Ucraina doar 100 000 de baieti su avut " privilegiul" sa moara ? Cand vedeti la tv un blindat incendiat intr-o stire de 10 secunde, sa stiti ca in interior cativa baieti "privilegiati "sa se prezinte acolo fortat au fost arsi de vii. Iar solutia populista de cota pe care o promovati, produce o scadere a calitatii activitatii respective deci si o saracire generala. Sa asezi intr-un post o persoana al carui merit este ca apartine unui grup, uneori are consecinte fatale. Sunt sigur ca dv, in caz nevoie, veti cauta cel mai bun neurochirurg posibil, nu ati fi dispusa sa va opereze un neurochirurg promovat pe criterii etnice sau de culoare a pielii.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising