Marco

de: Marco 17 Dec 2022 01:54

Anito te suparasi degeaba, nu intentionam sa te necajesc rau, dar, o sa-ti treaca amaraciunea repede. Stiu, ca nu dai certificat de buna purtare nici unui mascul.
Pacat, ca te retragi putin infranta si istovita, nu mai ai taria de a continua, dar, asa sunt femeile,mai putin competitive si mai amabile.
Nadajduiam eu ca ultima ta postare o sa fie mai lustruita, netezita, gatita cu sare si mirodenii.
Asa este, feministele stiu a citi, dar ma intreb si eu , de ce nu se ocupa mai des cu fitnessul cititului le-ar prinde bine, stau toata ziulica pe tarlaua lui Zukerberg.
Sunt putin nelinistit, dupa afirmatia ta, ca doar femelie pot intelege feminismul ca miscare politica. Deci, va-sa-zica, un scriitor trebuie sa se faca nazist ca sa inteleaga national socialismul, sau mai rau jihadist cu turban si dinamita la brau ca sa scrie un hrisov sau o carte despre ei.
Pai, ce drepturi poti cere daca in constitutie legea legilor, spune ca suntem egali, Art 16 ? Daca ceri ceva in plus, este privilegiu.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising