Gie

de: Gie 22 Dec 2022 19:51

Sa uite?! Ce vorba e asta? Cum adica sa uite? Crime impotriva poporului nevinovat? Mii de oameni morti fara un vinovat? Atunci de ce ne mai agitam atata vizavi de ucrainieni cand n-am fost in stare sa lamurim genocidul de la revolutie? Impotriva propriului nostru popor. Rusine e un cuvant prea bland. E greu 2023 pt. ca voi si sr! conduceti din '89 incoace si v-ati batut joc de poporul roman vanzand toate resursele strategice si companiile de stat pe nimica. Rusine! Retrage-ti-va vorbele si cereti-va scuze in numele celor care au murit! Inclusiv Nicolae Ceausescu, vinovat poate, dar pe care l-ati lichidat miseleste in Sfanta zi de Craciun.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising