Libanu

de: Libanu 03 Ian 2023 18:25

Cred ca Mitchell si-a gasit in sfarsit locul in care poate straluci. Desi a fost de la bun inceput un jucator excellent, primii ani ai carierei, in Salt Lake City, i-a petrecut intr-o eclipsare mutuala cu Rudy Gobert. In ultimul an impreuna, numarul de pase dintre cei doi a fost rar mai mare de zero, si asta i-a incetinit ascensiunea, in opinia mea.
In Cleveland a gasit o echipa de perspectiva, unde experienta si potentialul sunt bine echilibrate. In Ohio si-a reintalnit fostul coleg, Ricky Rubio, care dupa ce va depasi accidentarea ii va fi un sprijin solid la conducerea jocului. Tot la categoria "Experimentati" ii are alaturi si pe Kevin Love, sau Jaret Allen, iar la "Potential" il are pe "pustiul" Evan Mobley, in opinia multor specialisti adevaratul Rookie Of The Year in sezonul trecut.
Desi sunt fan Houston Rockets, sezonul acesta ii urmaresc cu interes pe Cavs, si pana acum imi place ceea ce vad.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising