AT

de: AT 17 Feb 2023 14:03

Este modul de instrumentalizare de către noua religie oficială și de facto a occidentului a oricărei fobii inventate în ultima suta de ani. Se aplica nu doar în cazul transfobiei, ci al homofobiei, misoginie, xenofobiei, antisemitismului, rasismului etc. Legea lui DeSantis, guvernatorul Floridei, a fost numita de democrati "Don't Say Gay Bil", desi cuvantul gay nu apare în continutul ei. Cealaltă lege a lui de Santis a fost acuzata de democrati ca interzice predarea istoriei afroamericanilor, inclusiv în mass media românească, care s-a obișnuit doar sa regurgiteze goarnele democrate din America. Aceeași tactica a minciunilor și calomniilor, când ești puternic și nimeni nu-ti poate face nimic pentru ele.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising