Cristescu P. Radu

de: Cristescu P. Radu 22 Mar 2023 09:49

Este si firesc ca Polonia si Bulgaria sa primeasca mai multe fonduri europene decat Romania. Si aceasta pentru ca Polonia si Bulgaria sunt tzari slavofone si posibil pentru ca structurile UE sa fi fost probabil puternic influientate de oculta ruseasca. Probabil pentru ca suntem ca o buturuga deranjanta si insuportabila in expansiunea panslavismului si bolsevismului spre occident, evidentiat si de recenta nervozitate provocata de LIMBA ROMANEASCA adoptata de Rep. Moldova.
PS. Propun ca limba germana in Austria sa se redenumeasca "Limba austrieceasca" dupa modelul "Limba moldoveneasca" sustinuta de Dna Zaharova.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising