Razvan

de: Razvan 18 Feb 2016 12:41

Zici ca esti de la ANAF... Sunt curios de unde ai tu inside-urile despre Antene! De unde esti tu asa sigur ca acele bunuri sunt "furate". Vezi ca vorbești ca sa nu taci? 2/3 din articol, l-ai pus fix sa arate spre binefăcătorii de la ANAF .... ce făcea directorul ANAF pana săptămana trecută ??? a? Nu aud ! Nu zic ca Antenel nu manipulează ori ca ar fi pe bune.... Sunt extrem de multe șanse ca tot ce menționezi tu sa fie pe bune; dar lumina in care ai pus ANAF-ul este foarte proasta.... Sunt niste hoți si nenorociți; împreuna cu cei de la DNA... Care conduc aceasta tara, iar daca lor nu le convine ceva ... Se vor PISA pe tine ... Da, asta face DNA si ANAF, nu ii interesează situatia reala, ei trebuie sa închidă oameni care pot sa le facă ceva in momentul de fata, pt ca da mai au un pic de furat din tara asta ... Foști securiști si "păpușari" care au tras sforile in tara asta si au furat cat au putut. Dar nu ca faceți griji, in 5-10 ani se vor satura si nu vor mai avea ce lua si fura; si eventual vor pleca de la putere! Chiar aveti impresia ca tribunalel, completele juridice, magistrații si judecătorii au un cuvânt de spus .... Nu ... DND este singura instituție care conduce.... Si pe lângă ei, javra asta de ANAF!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising