Visoiu Manuela

de: Visoiu Manuela 13 Mar 2016 10:48

Spiegel publica un articol "made Antena3"...! Nustim cine l-a dictat si in ce scop; argumentarea e subtire si "partie-pris-ul" e evident ! Asta numai cu referire la "erou revolutiei" , Laszlo Tokes!!! Pai , el a militat din plin , la Strasbourg , impotriva Romaniei , a asmutit secuii impotriva Romaniei , dupa care s-a mutat la Budapesta , aruncand , de acolo , venin , asupra Incee Romaniei. Cine- i eroul????In ceea ce-l priveste pe Presedintele Iohannis - si aici ma refer la voce Antenei 3- ar fi bine sa se abtina la judecati de valoare asupra lui , caci nu-l cunosc , pe de o parte iar pe de alta , ce au impotrva lui , caci par a fi "mai romani" decat cei mai inversunati dusmani ai sai...!! Oricum , articolul este de un diletantism izbitor....!!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising