OMULdinBANAT

de: OMULdinBANAT 05 Iul 2011 15:10

LUCRURI INTERZISE
Cultivarea si procesarea plantelor modificate genetic si producerea de energie provenita din centralele nuclear-atomice trebuie sa fie interzise total si sa dispara din tarile membre ale U.E. iar, acest lucru sa devina unul din criterile, conditiile, principale de aderare sau de respingere a unei candidaturi la U.E.. Agricultura in U.E. va trebui sa devina natural-ecologica, prin cresterea productiei folosind fiecarui metru patrat de teren agricol din fiecare tara a U.E., in mod corespunzator iar, energia, de orice tip, va trebui obtinuta din surse de energie cu un efect cat mai redus de poluare si chiar deloc poluante.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising