Cookie

de: Cookie 20 Mar 2016 22:19

Mda Planul diabolic si dement, Kalergi e pus in aplicare cu repeziciune, de tradatorii europei si crestinismului

Puțini știu că unul dintre principalii ideatori ai procesului de intregrare europeană a fost cel care a planificat genocidul programat al popoarelor europene. Este vorba de un personaj obscur a cărui existență este ignorată de mase, dar pe care cei puternici îl consideră ca fiind tatăl fondator al Uniunii Europene. Numele său e Richard Coudenhove Kalergi.

În 1922, la Viena, pune bazele mișcării „Paneuropa” care are ca scop instaurarea unei Noi Ordini Mondiale bazată pe o Federație a Națiunilor condusă de Statele Unite. Unificarea europeană ar fi constituit primul pas spre un unic Guvern Mondial.

În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăți de măsură că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice și de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate și ușor de dominat de către elita la putere.

Kalergi, în „Praktischer Idealismus”: „Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalități.”

Gerd Honsik descrie astfel esența Planului Kalergi: „Kalergi proclamă desființarea dreptului de autodeterminare al popoarelor și, succesiv, eliminarea națiunilor prin intermediul mișcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri și asiatici. Acestor metiși el le atribuie cruzimea, infidelitatea și alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conștient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.”

Asta face coana Merkel, cu imigrantii musulmani, violatori,criminali, si jihadisti, care sunt primiti cu bratele deschise, in mod intentionat. Ea stie ce va urma, in viitor, pana in 2025 Europa va primi 159,000,000 de Asiatici, Arabi, si Africani.

Acest plan este la baza generozitatii Germaniei si lui Merkel, Juncker,Van Rompuy asta se doreste, nu toti europenii ca ce care scandeaza pro migranti, sunt spalati pe creer sloganuri, anti nationalism anti crestinism, anti europenism/

Orice ar incerca, Nero a dat foc Romei a dat vina pe crestini, i-a torturat, au ajuns in catacombe, Diocletian la fel, o multitudine de imparati romani, au incercat, dar..... acele catacombe, i-au facut si mai puternici/ Martirii din zilele noastre vor fi mai mari decat aceaia de atunci, in maxim 10 ani banii vor dispare, ei vor fi inlocuiti cu un microcip care va contine bani electronici implantat pe frunte sau pe mana, acel dispozitiv ca avea si functia de Holo Lens, vor trai oamenii in lumea virtuala, imagini holograma catre creer, si apoi retina/ De atunci ei se vor numi FIARE/ pentru ca FIARA i va stapani cu totul ! Ce se va intampla cu Turcia care santajeaza efectiv Europa ? EA VA AJUNGE MI RAU CA SIRIA, RUSIA I VA DISTRUGE COMPLET, SF SOFIA VA REVENI CRESTINISMULUI! TOATE ACESTEA SE VOR INTAMPLA IN VIITOR! Apoi RUSIA VA INCEPE RAZBOIUL TERIBIL CU EUROPA EL VA FI ATOMIC, ATUNCI CAND VOR INAINTA DUPA RAZBOIUL CU TURCIA SPRE PALESTINA, SI NU VOR DORI SA PLECE, VOR AVEA TERMEN 6 LUNI, CA SA SE RETRAGA DIN PALESTINA SI ISRAEL DAR RUSIA NU VA DA CURS, AVERTIZARIILOR UE SI SUA/ ATUNCI VA INCEPE UN RAZBOI CUMPLIT ACESTA VA FI OPRIT DE INSUSI ANTICRIST, CE VA OFERI PACE 3,5 ANI DUPA CARE VOR INCEPE ALTI 3,5 ANI, IN CARE CRESTINII VOR FI OMORATI, VANATI VOR TRAI IN CATACOMBE PADURI ASCUNSI CA SALBATICII/ FINALUL MESIA CEL ADEVARAT SE INTOARCE IAR IUDEI TREC LA CRESTINISM vazand implinirea Apocalipsei lui Ioan/


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising