Mihai

de: Mihai 29 Apr 2010 08:15

Drepturile proprietarilor
Sunt un proaspat proprietar intr-un complex rezidential din Bucuresti. Majoritatea complexelor de acest gen au mari probleme cu dezvoltatorii imobiliari care le-au construit, pentru ca legea 230/2007 permite acest lucru. Mai exact, dezvoltatorul are majoritate in asociatia de proprietari (pana la vanzarea completa a complexului, dar asta mai dureaza, in conditiile actuale) si abuzeaza de aceasta majoritate impunand contracte, taxe, reguli doar in interes propriu. Stiu ca in UE exista o limita de maxim de 30% in ponderea votului unui proprietar, la noi nu. Autoritatile locale nu pot si nu vor sa ne ajute, suntem practic sclavi in proprietatile noastre, platite cu bani grei. Va rog sa-mi spuneti ce se poate face pentru a stopa aceste abuzuri, daca nu gasim o solutie aici suntem hotarati sa ajungem la Bruxelles.
Multumesc.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising