Robert G.

de: Robert G. 29 Apr 2010 11:34

UE 2020
Stimate D-le. Orban,
As dori sa va intreb in ce mod considerati ca românii care lucreaza in institutiile europene din Bruxelles isi pot aduce contributia la indeplinirea obiectivelor Strategiei UE 2020 de catre România? Cat de multa importanta acordati dvs. si factorii de decizie din România sustinerii activitatii lor? Cum comentati faptul ca din listele de rezerva pentru posturi de management alocate românilor, dupa mai bine de un an si jumatate de la publicare, doar o mica parte dintre acestia au fost efectiv recrutati pe posturi de management si asta datorita faptului ca aplicatiile lor nu sunt in general luate in considerare pentru selectii? La adapostul termenului indepartat fixat pentru atingerea cotei de tara (sfarsitul 2011) recrutarile românilor pe posturi de management in institutiile europene nu sunt privite cu seriozitate (nicidecum prioritare) cu toate ca aceste liste expira anul acesta.
Multumesc.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising