Ecologic

de: Ecologic 30 Oct 2009 12:51

Recuperarea vaporilor pentru protectia mediului
La depozitul Petrom din Cluj de la fiecare cisterna incarcata, pot fi recuperati integral vaporii de benzina, in urma implementarii sistemului de recuperare vapori de catre compania Syscom 18, unul dintre liderii nationali in domeniul automatizarilor industriale. Sistemul realizeaza in acelasi timp, in combinatie cu asa numita „incarcare pe jos a autocisternelor”, o zona fara pericol exploziv din punctul de vedere a normelor de protectie si protejarea mediului inconjurator in zona de incarcare.
Excesul de vapori aparut la vehicularea si stocarea produselor petroliere de tip benzina cat si datorita variatiilor atmosferice de temperatura, este colectat si procesat. Prin procesare, se reduce emisia de compusi organici volatili in atmosfera si se recupereaza produsul volatil in vederea reutilizarii.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising