Liana

de: Liana 03 Mai 2016 09:09

Hahaha, ce glumet e dl Baltaretu, cand afirma ca sta linistit, ca ANAP (ANRMAPul rebranduit) I-a verificat caietul de sarcini! De bine ce le verifica, procente zdravene din caietele astea de sarcini ajung in contestatie la CNSC si in actiuni in justitie care anuleaza efectul procedurilor atribuite in baza lor (a caietelor de sarcini). Si mai frumos, acolo unde scapa de contestatii, sau trec de ele, poate interveni Curtea de Conturi si, desi tu ii arati Caietul de sarcini ce zice si ce drege, iti taie cheltuielile de nu te vezi!
E de-a dreptul cusuta cu ata transparenta povestea, ca atatea altele, care nu "beneficiaza" de aceeasi expunere.
Felicitari pentru mobilizare, dl Vanghele, cand noi ne bucuram la cozonaci, Dvs. cotrobaiati tenebrele SEAPului! La mai multe!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising