Băse

de: Băse 10 Iul 2016 00:09

Allo Băse, de ce nu rămîi acolo la ei? Rommânia Muradară, Coruptă și Incompetentă se pregătește de Referendum pentru revenirea la statutul de dinainte de 1918, adică pe înțelesul tău de marinar mai puțin educat, se va face referendum pentru dezmembrarea Rommâniei. A propos, le-ai spus tinerilor moldoveni că frate-tu e la pîrnăie pentru că a făcut afaceri ilegale cu tziganii? Așa că Rommânia nu va mai exista în viitorul apropiat! Ai două variante : ori de stabilești în Republica Moldova, ori revii în Provincia în care te-ai născut! Dictatorule, Rommânia nu-ți va mai aparține deoarece nu va mai exista! HAHAHA!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising