Marian

de: Marian 18 Dec 2007 14:38

hai, pe bune
O moneda puternica, euro: preturile au luat-o razna in toata europa, moneda e puternica de nu-ti mai iei nici macar o cola pe-un euro.
Reducerea costurilor de utilizare a telefoanelor mobile: in special pentru romania, unde toate companiile de telefonie aveau preturi mai mici decat astea noi (vezi optiunea passport la vodafone).
Posibilitatea de a-si alege furnizorul de electricitate si gaz: mda, aleg renel pentru curent si romgaz pentru gaze. Sau pot sa aleg si invers, nu?
Reducerea costurilor biletelor de avion catre US: mda, asta e buna, poti pleca mai usor.
Apararea intereselor consumatorilor (politica UE in domeniul concurentei): fix in Brussels, fix unde e CE, cele 4 firme de CATV (si internet) nu au voie sa ofere servicii in afara zonelor alocate fiecareia. Da, fiecare are un sfert din oras. Asa ca directoratul CE care se ocupa cu concurenta nu poate avea sarma TV (cu internetul aferent) decat de la un singur furnizor, ceilalti 3 neavand voie sa ofere servicii la acea adresa.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising