Izabela Stanescu

de: Izabela Stanescu 20 Dec 2008 12:48

Asociatia AVAC si Nedelescu Marian au eliminat-o pe Cornelia Galavan. Rusine.
AVAC IFIINTATA DE CORNELIA GALAVAN.Sa va fie rusine.Domnule Presedinte Nedelescu Marian.Dv-stra i-ati indepartat ca fiind incomozi pe cei ce au avut initiativa infiintarii Asociatiei Victimelor Accidentelor de Circulatie-AVAC.Infirmitatea provocata de un grav accident dar mai ales implicarea civica si publica a Corneliei Galavan,in favoarea victimelor si a familiilor indoliate datorate de coruptia si abuzurile comise in actul de justitie stau la baza initiativei de a infiinta o asociatie care sa sprijine acesti oameni nevinovati.
In infiintarii AVAC sotii Galavan au ramas fara casa datorita grutatilor materiale survenite in urma accidentului astfel cu incredere au apelat la 'buna vointa' d-lui Nedelescu pentu ca sediul AVAC sa aibe ca sediu adresa de domiciliu a acestuia.D-l Nedelescu a acceptat propunerea mai ales ca acesta avea in acel moment un proces civil prin care solicita despagubiri materiale de cateva sute de mii de dolari in urma unui accident petrecut cu peste 10 ani in urma in accident fiind implicata masina ambasadei SUA la Bucuresti in masina afandu-se Ambasadorul Roger Kirk. Infiintarea AVAC-ului si calitatea de Presedinte dadea bine ca imagine in proces.Vazand ca infiintarea asociatie si si actul ofical emis de AVAC nu au avut nici un efect in actul de justitie si a unor disensiuni aparute intre cei 4 membrii fondatori Nedelescu Marian a vrut sa desfiinteze asociatia dandu-i afara din locuinta sa pe cei doi care au ramas fara casa aruncandu-le mobila afara in plina iarna.A urmat in scurt timp excluderea nestutara avand calitatea de fondator a sotului Corneliei Galavan care culmea nu fusese inclusa printre fondatori cu toate piciorul ei cu laba piciorului pisata marunt si zecile de articole aparute in mass-media stateau la baza AVAC ! Cunosc oare cei cativa membri ai asociatiei cosmarul Corneliei Galavan care intre spitale si instante judecatoresti a luat contact cu zeci de tragedii umane provocate de accidentul de circulatie dar mai ales de coruptia si abuzurile comise in actul de justitie? Stiu oare acestia ca aceasta a organizat pentru prima data in
Romania actiuni publice de protest in fata institutiilor abilitate ?
Stiu oare membrii asociatiei ca pentru prima data in fustitia romaneasca victimaunui accident rutier a adus in fata instantei de judecata pe langa autorul tragediei si expertul judiciar care a intocmit o expertiza tehnica auto falsa ascunsa de politie si procuratura ? Toate acestea au fost puse la baza infiintarii acestei asociatii care avea ca scop principal ajutorarea victimelor si a urmasilor celor decedati celellte actiuni legate de reducerea accidentelor rutiere fiind secundare in parteneriate si colaborari care sa nu duca la compromisuri.Astfel Dl. Nedelescu Marian in calitate de propietar al sediului AVAC si fondator ca si ceilalti 3 membri a ramas presedinte pe viata avand in vedre ca nu poate deveni presedinte o alta pesoana decat daca sediul se muta la alta adresa.Din modul in care a condus Nedelescu Marian rezulta numarul redus de membrii ai asociatiei in raport cu zecile de mii de victime rezultate din pacate in fiecare an, asociatia fiind nesemnificativa. Numarul redus este datorat si parteneriatelor si colaborarilor si coalitiilor de 'imagine pe sticla' care au dus la anumite compromisuri.Asociatia care ca denumire venita din partea 'societatii civile'face impresie de implicare civica profunda si reala are proiecte sustinute pe politia rutiera stiindu-se ca multe victime ale accidentelor de circulatie aduce critici severe in vederea solutionarilor tragediilor rutiere. Mai mult AVAC este coordonata cadrul unei coalitii tot de un reprezentant de marca al politiei rutiere, Virgil Vochina care datorita functiei pe care a avut-o foloseste relatiile profesionale acunulate cum a fost aducerea de studenti ai Academiei de Politie 'A I CUZA' pentru a umple o sala in care nu era nici o victima a genocidului rutier. Tot impreuna cu acesta si inca doua miniasociatii au premit ziaristi la clubul ... Ministerului Internelor si Reformei Administrative unde Vochina a fost purtator de cuvant. Aceasta coalitie condusa de Virgil Vochina in loc sa se ocupe de sprijinul victimelor se ocupa de probleme de infrastructura pe la Ministerul Transporturilor unde este invocata coruptia si abuzurile in acordarea de contracte si licitatii frauduloase si unde tacerea e 'scumpa'.Din aceasta cauza miniasociatia prin minipresedintele ei pentru 'imagine civica europeana' a fost invitata sa semneze Cartea Europeana a Sigurantei Rutiere impreuna cu Ludovic Orban Ministrul Transporturilor pentu 'imagine si impact mediatic' si atat.Rusine minipresedinte Nedelescu Marian, rusine miniasociatie a.v.ac.Rusine minipartenerilor aceste miniasociatii care isi dispretuiec 'mama' morala si spirituala pentru ca asa cum sustin mai multi ziaristi daca Cornelia Galavan nu era nici Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie nu exista iar Nedelescu Marian nu era Presedinte care atunci can semneaza in numele AVAC-lui sa simta intre degete oasele strivite marunt a celei ce a dat viata acestei asociatii.
Cornelia Galavan si cu sotul sau doreste sa participe la o adunare generala a asociatiei pentru a face cunoscuta aceasta anomalie care nu se poate intampla decat in Romania.Nu aveti remuscari d-le mini Nedelescu Marian ? Dar dv-stra Dl-e Georgescu Dragos cum a-ti putut fi partas la o asemenea nedreptate ? Ce ar fi zis sotia daca mai traia ?
Mica asociatie MARE RUSINE !


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising