Ene

de: Ene 19 Sep 2016 10:03

Am auzit interviul de la Digi24. Se vrea cu orice pret inlocuirea directorilor in cursul anului scolar. Metodologia concursului ar fi definitivata chiar de actualul ministru.Dece graba aceasta? Cu cine s-a discutat? Ce zic sindicatele din Invatamant, dar organizatiile de parinti? Dupa tonul \"meditativ\" al ministrului (care are, ca orice romann, optiuni politice) cam cine n-ar vrea sa fie printre castigatorii/ocupantii posturilor de directori?. In privinta plagiatului Diplomelor de doctor iertati-mi o idee. Cei desemnati sa decida sa fie neaparat doctori dar sa li se verifice in amanuntime, chiar daca e nevoie de timp indelungat, Teza de doctorat a fiecaruia idiferent de limba in care e scrisa, chiar daca e in malgasha veche.. Ce surprize ar fi posibile cu cele sustinute prin Canada, Brazilia, Madagascar, Viena, Sofia, Moscova etc...!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising