Andrei Ciobanu

de: Andrei Ciobanu 22 Sep 2016 10:14

Dumneavoastra le propuneti celor de la Orange o gandire strategica ce ar trebui sa cautata mai curand la autoritatie statului, la Ministerul Invatamantului... Obiectivul Orange este sa deschida apetitul pentru tehnologie, suficient de repede incat sa existe turnover intr-un interval rezonabil, ei conduc afaceri - asta ii motiveaza. Eu i-as dojeni aici nu pe organizatorii acestui proiect, ci pe factorii de raspundere din majoritatea scolilor rurale, care zac in visare in timp ce alte scoli fac un efort de a se inscrie in astfel de proiecte. Dumneavoastra vad ca nu luati in calcul forta copiilor de a-si educa parintii si educatorii. Inovatia, credeti-ma, isi are radacinile in copilul din omul de stiinta. De acord ca invatatorii ar trebui sa beneficieze de astfel de programe. V-ati intrebat de ce scolile de invatamant nu se implica ? Sau responsabilii care conduc invatamantul ?


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising