Viorel

de: Viorel 01 Nov 2016 14:23

Este poate evident pentru multi si o sa fie evident pentru si mai multi in viitorul apropiat ca aceste "liste" sunt adevarata problema. Daca mergeam democratic la alegeri UNINOMINALE (adevarate nu mestesugite cum am avut noi) atunci aceste probleme NU ar fi existat, cetatenii putand sa-i elimine DIRECT pe cei nedoriti. Schimbarea modalitatii de votare, facuta tiptil si fara mare tam tam a dus la intoarcerea in anii 90. DEMOCRATIE? Inca nu este si in urmatorii ani nici nu are cum sa fie. Ar trebui sa privim la tari cu democratie indelungata si sa renuntam la a-i lasa pe altii sa decida pentru noi! Astazi ei (aceiasi!!!) decid pe cine aveti dreptul sa votati, maine ce sa mancati si mai apoi cum sa muriti... daca nu pentru voi atunci pentru urmasii vostri faceti bine si cereti instaurarea unui sistem de vot democratic in care cei nedoriti sa nu poata intra. Si mai cereti raspunderea personala pentru toti, absolut toti cei care primesc bani din buget! Daca vrei bani de la buget trebuie sa si raspunzi pentru activitatile pe care le faci, nu sa distrugi bunuri de miliarde si sa-ti iei spagi si apoi sa pleci in tarile calde la odihna!
Ca o paranteza ar trebui sa vedeti ca singura perioada in care alegerile nu au fost pe liste s-a soldat cu mii de arestari!!!!
In rest este numai "paine si circ"! Nu exista buni si rai, exista patrioti si restul... din pacate "patriot" nu este la moda inRomania.
Cu toata dragostea!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising