Aly

de: Aly 02 Nov 2016 00:10

Tribunalul da o hotarare in cazul in care cel care candideaza n-ar avea voie sa mai candideze. Amintiti-va Adrian Nastase: instanta a spus clar, parnaie si interzicerea dreptului de a candida. La astilalti ,,penali" (vorbesc de cei condamnati, nu de aia fara o hotarare judecatoreasca DEFINITIVA, care sa ii faca ,,penali" adevarati) scrie instanta ca n-ar avea voie sa voteze sau sa fie votati? Ah, inca ceva: unde-s Videanu, Boc si ceilalti, care au furat cu PDL-ul pana i-a luat dracu' si care acum sunt mari pnl-isti? Nu mai candideaza nicaieri? Ati citit TOATE listele, sau doar alea care v-au convenit? Toti politicienii nostri sunt la fel de ,,penali", dar e logic, atata timp cat avem chiar in ,,fruncea" tarii un ,,penal". Asta e, ne meritam soarta, toti ne-au furat, dar noi ne omoram inter noi care a furat mai mult, in loc sa ii omoram pe ei. Pe toti. Bine, nu vorbesc aici de suprimare fizica, Doamne fereste, ci de ,,omorarea " lor politica.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising