Connaisseur

de: Connaisseur 17 Nov 2016 00:26

Ceea ce nu spune Julien Ciolos e ca nimeni sau aproape nimeni,poate Germania, dar cine ii controleaza pe astia, nu respecta pragul de 3%. Toata lumea se dezvolta pe deficit. A, ca unora li se tolereaza iar altora nu, vezi Romania, asta e alt adevar nedeclarabil. Romanii trebuie sa fie tinuti sub pragul de saracie pentru a cauta o asa zisa bunastare in vest. Altfel cine s-ar mai duce pentru 600 de euro sa culeaga capsuni,sa lucreze in constructii, sa-i spele la cur pe batrani si alte munci ordinare pe care autohtonii din tarile dezvoltate nici nu se gandesc sa le presteze daca in tara ar castiga aceiasi bani ,in echivalent, 2000-2500 lei ? La orice marire de lefuri&pensii in Romania toate institutiile financiare internationale se inflameaza sustinuti din Ro de BNR&Tehnocratii,ma rog asa isi zic ei,, Asa au sarit in sus si pe vremea lui Ponta si iata ca desi au trecut patru ani,Romania nu numai ca nu s-a prabusit, actuala guvernare nereusind sa distruga chiar tot, dar insasi UE recunoaste ca si anul viitor vom avea cea mai mare crestere economica. Iata ca matematica bate politica !


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising