lili

de: lili 13 Nov 2016 18:43

Femei in politica?!
NU procentul e relevant, degeaba se lauda PSD cu femei in politica daca vedem ca o promoveaza pe sotia lui Ponta la Brussels in PE(am vazut similar la Elena Basescu!) cand nimic nu o recomanda pe Daciana Sarbu sa ajunga acolo, la ultimele alegeri europarlamentare NU a deschis gura, statea Ponta langa ea si raspundea in locul ei, ea NU a scos o vorba!
La fel a fost Elena Bsescu, daca nu ar fi fiica lui Basescu ea NU ar fi ajuns la PE, mai mult eu cred ca nu si-ar gasi un loc de munca platit cu mai mlut decat salariul minim pe economie daca nu ar fi fiica lui T Basescu.
La fel Alina Valean, sotia lui Crin Antonescu... majoritatea femeilor promovate in politica sunt fiice sau sotii sau nurori sau fine sau nase!
NU competenta este criteriul, ci relatiile personale, asa cum se intampla si in cazul barbatilor!
Ce relevanta mai are promovarea femeilor?!
Nici una.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising