Constantin

de: Constantin 23 Mai 2023 17:19

APRECIEZ FOARTE MULT SI SALUT POZITIA BISERICII ORTODOXE ROMANE PRIN CARE DEZAPROBA CATEGORIC LEGALIZAREA CASATORIILOR INTRE PERSOANE DE ACELASI SEX PE TERITORIUL ROMANIEI. ASA A FOST DINTOTDEAUNA IN EUROPA DE EST SI ASA TREBUIE SA RAMANA SI IN CONTINUARE, SA RESPECTAM INVATATURA SFINTEI SCRIPTURI SI SCRIERILOR SFINTILOR PARINTI. ESTE PACAT STRIGATOR LA CER SI NU DEGEABA A NIMICIT DUMNEZEU SODOMA SI GOMORA IN VECHIME IN AL DOILEA CEAS DIN ZIUA.MULTUMESC PE ACEASTA CALE SI SUNT PROFUND RECUNOSCATOR PREA FERICITULUI NOSTRU PATRIARH DANIEL, TUTUROR MITROPOLITILOR, ARHIEPISCOPILOR, EPISCOPILOR, PREOTILOR SI CALUGARILOR CARE RAMAN FERMI PE POZITIE SI NU FAC COMPROMISURI CU OBICEIURI IMORALE SI DEFECTUASE SPECIFICE TARILOR CAPITALISTE OCCIDENTALE.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising