Florin

de: Florin 20 Ian 2017 11:08

Eu daca apar in societate cu cheltuieli colosale de bani sunt luat la intrebari imediat, pe asta de ce nu-l intreaba nimeni de unde are banii ?

Sincer sa fiu, la ce se intampla acum in tara eu tind sa cred ca cineva face experimente sociale pe noi, hai sa vedem cati infractori putem pune la conducerea unei tari fara ca lumea sa sara in sus ... apoi sa vedem cate legi care apara infractorii putem pune .... Este incredibil ca dupa cele intamplate sa mai existe lume care sa sustina acest partid. Nu zic ca ceilalti sunt mai buni, dar cel putin PSD-ul este un partid care nu ar trebui sa existe. Este condus de catre persoane cu caziere, condamani etc.. Nu este posibil sa ai un asemenea partid in functiune sa ma si conduca tara!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising