SANDU

de: SANDU 20 Ian 2017 11:26

AVIND IN VEDERE CIT AU JEFUIT PDLISTII IMPREUNA CU STRAINII PRECUM SI PRIVILEGIILE PE BANI GREI ACORDATE LUI JOHANNIS ROMANII SINT DE DAR CU MINE CA DRAGNEA SI GRINDEANU MERITA ACEST DAR CACI PREZENTA LOR REPREZINTA ROMANIA IN SFIRSIT CU DEMNITATE SI NU CA NISTE LINGAI DE CLANTE. ORI ACESATA ARE UN PRET CE ESTE JUSTIFICAT. ASA CA NU CERETI CE VOI INSIVA ATI LUAT FARA A CERE VOIE POPORULUI ROMAN.O INTREBARE? RENOVARILE COSTISITOARE FACUTE DE JOHANNIS LA COTROCENI SINT JUSTIFICATE? A DAT EL SOCOTEALA POPORULUI ROMAN? DESPRE CE VORBIM?? AJUNGE CU MASCARADA. AZI CEI CE AU LUCRAT MINA IN MINA CU JEFUIREA TARII TAIEREA PADURILOR VOR TREBUI SA DEA SOCOTEALA. DA, ACESTORA POPORUL ROMAN LE CERE SOCOTEALA.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising