Cecilia

de: Cecilia 21 Ian 2017 09:44

Ma mir ca aproape nimeni din media si presa nu isi da seama ca o parte din pozele astea sunt trucate - pozele de la masa cu Trump cu Dragnea stand jos pe scaun nu sunt posibile decat prin fotoeditare - in stanga lui Trump unde in poza se vede Dragnea vine de fapt alta masa apropiata cu alti invitati, cu spatiu foarte mic de 5 cm intre mese. Dragnea nu avea loc de scaun! ( poza cu masa intreaga su invitatii e pusa pe facebook de catre insusi Dragnea impreuna cu celelalte poze si acolo se vede pozitia reala ca sunt 2 mese una langa cealalta si nu e loc de scaun intre ele ) In pozele puse aici pe site 1 poza e reala si ultimele 2 sunt photoshop pur. Pana si calitatea pozelor difera ( se stie bine cu cit calitatea e mai slaba la o poza cu atit e mai usor de trucat si viceversa ).


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising