mgs

de: mgs 29 Dec 2023 22:52

Ce se poate spune... autorul articolului e director al grupului de lobby American Jewish Committee. E clar propaganda ca sa justifice actiunile Israelului. Masura judecatii Israelului? La 1200 de victime comise de extremistii Hamas, 22000 de victime comise de armata israeliana si aproape 2 mil. de persoane reduse la foame si pribegie de catre un guvern super-justificat ca cel israelian. Daca as fi in locul dl-lui Deutch mai degraba as tacea. Nimeni nu zice ca Hamas nu-s teroristi, dar prin ceea ce vad acum in Israel nu prea e departe nici autoritatea israeliana de aceasta sintagma. Israelienii au crescut palestinezii ca niste caini? Asta au acum in curte!!!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising