Monica Lotreanu

de: Monica Lotreanu 11 Iun 2024 14:06

Felicitari! Prestatie remarcabila de care n-ar fi in stare nici 5% din candidatii alesi pe listoacele de partid! Ma felicit si pe mine fiindca am votat doi independenti si ambii au cistigat un mandat: Stefanuta si Nicusor D. Acolo unde nu au fost candidati independenti am votata cel mai benign partid (decent, moderat credibil, necorupt, nemincinos). Asta ca sa votez, fiindca de regula mi-as fi anulat buletinul. Am sa sustin scaderea pragului de semnaturi pentru un candidat independent. Votul pe liste e cancer curat!
Revenind la dl Stefanuta, misiunea sa va fi dificila in PE. Conform estimarilor, grupul verzilor din PE va fi al doilea cel mai mic, o scadere monumentala, in favoarea extremistilor care sint atit de orbeti la chestiunile cruciale ale societatilor. E bine ca a capatat experienta parlamentara un mandat. Nu am votat pe niciun buletin USR in alianta de dreapta fiindca au eliminat din sansele lor doi membri europarlamentari care chiar au muncit, nu s-au dus sa se capatuiasca.

Inca o data, un mandat bun!


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising