cristi_sd

de: cristi_sd 12 Mar 2017 14:11

Ultimul capitol, "Proiectul nostru" e magnific. Este in cel mai bun caz irealizabil. TOTI oamenii din tari ca Afganistan doresc sa ajunga in Vest. Sute de milioane, ba chiar miliarde. Indienii sunt disperati sa ajunga in Europa. Amlucrat in 2 companii cu ei si stiu ce vorbesc. Ce samai zic de tarile cu conficte interetnice sau religioase? Cum poti acomoda miliarde de oameni intr-un spatiu care oricum are saracie si somaj?
Mai ales ca majoritatea asa-zisilor refugiati, nu sunt interesati sa se integreze ci doar sa paraziteze si sa recreeze mediul primitv din care vin plin de conflicte si intoleranta. Enclavele musulmane din Europa sunt dovada vie ca musulmanii nu pot fi integrati ci ei doresc sa ne integreze pe noi in asa-zisa lor cultura. Se declara ultragiati de normele noastre de viata, le jignim religia, bla-bla.
Asa-zisul vostru umanitarism, ucide civilizatia. Daca vreti sa-i ajutati, ajutati-i in tara lor, stabilizati tarile lor, creati tabere de refugiati in zonele limitrofe de conflict. Aducand aici milioane si milioane de oameniprimitivi si intoleranti, doar veti destabiliza Europa, deschizand calea apoi spre zeci de mlioane, sute de milioane, miliarde. O invazie. Islamica, evident.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising